Wedden op paarden

De harddraverij is niet compleet zonder een weddenschap. Als ‘jouw’ paard meedoet is het nu eenmaal nóg spannender. Je kunt al meespelen vanaf 1 euro, dus daarvoor hoef je het niet te laten. Een weddenschap afsluiten kan op drie manieren: 1) op de baan aan de totalisatorkassa (daar moet je meestal wel even in de rij staan), 2) bij Gelukszaak Bekker op de Deutzstraat 33 en 3) online op je computer of telefoon, met een account op zeturf.nl.

Om makkelijk mee te spelen met een online account, moet je wel de nodige voorbereidingen treffen. De wetgeving op het online wedden is vorig jaar gewijzigd, waardoor je je wettelijk moet registreren om je account te mogen gebruiken. Als je al een account had bij Runnerz (de voorganger van ZEturf), moet je dat account bij ZEturf reactiveren. Heb je nog geen account, dan moet je dat natuurlijk sowieso eerst aanmaken. Doe dit op tijd, zodat je er op de harddraverij helemaal klaar voor bent. Via de registratiepagina van ZEturf is het in een paar minuten gepiept.

Volgens de wet is ZEturf verplicht van jou de volgende documenten te ontvangen én te verifiëren:

  • Identiteitsbewijs
  • Bankbewijs
  • Bewijs van woonadres.


Als je al een account hebt, kun je controleren of alles compleet is door in te loggen op zeturf.nl.
Ga naar ‘mijn account’ en vervolgens naar ‘mijn documenten’. Kijk onder “Ontvangen documenten” of de drie documenten aanwezig zijn met de status “Geaccepteerd”.

Mist er een document?

Upload deze dan simpel op dezelfde pagina onder ”Verstuur een document”

Staat de status niet op “Geaccepteerd”?

Documenten moet worden gecontroleerd. Dit neemt tijd in beslag. Is de status na 30 minuten nog niet veranderd. Neem dan contact op met ZEturf.

Welkomstbonus

Heb je bij ZEturf een account en al een welkomstbonus ontvangen? Dan heb je daar nu helaas geen recht meer op. Heb je vragen omtrent het reactiveren van je account of kom je er niet uit? ZEturf staat 24/7 voor je klaar! Bel: 070 3380 365 of vul het contactformulier in op de ZEturf-website. Op de kortebaandag zelf is het erg druk bij de helpdesk, dus regel het ruim voor de koersdag zelf!